Privatlivs- og cookiepolitik

Personlige data

HypnoseKompagniets persondatapolitik gælder for alt, jeg opsnapper om dig, når du:
– er på min hjemmeside www.lifebusiness.nu
– sender mail til mig
– skriver til mig via facebooksiden

Indsamling og anvendelse af personoplysninger samt samtykke

Når du tilmelder dig for at få en gratis video, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig via e-mail med link til videoer, information til terapeuter, nyheder om kurser, terapi og terapeutbranding. (Det er yderst begrænset, hvad jeg sender, da jeg heller ikke selv er begejstret for spammails!)

Jeg behandler din e-mailadresse og oplysninger om eventuelle køb og bookinger hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du selv afmelder mine nyhedsbreve via et enkelt klik i en udsendt mail fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre enten ved at benytte linket nederst i en nyhedsmail eller ved at kontakte mig på info@piagemmer og oplyse, at du ikke ønsker at modtage flere informationer, tilbud og nyhedsbreve.

Behandling af personoplysninger

Når du køber produkter og kurser eller booker hos HypnoseKompagniet v. Pia Fro Gemmer har du indtastet personoplysninger, typisk:

  • Dit navn
  • evt. dit firmanavn og CVR nummer
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Dine personoplysninger behandler jeg i forbindelse med dit køb, for at jeg kan ekspediere dig samt i henhold til, at bilag iflg. lovgivningen skal gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvilke persondata gemmer jeg
Jeg gemmer kun personlige data, jeg har brug for. Eksempelvis for at oprette dig som online kursist, lave en hjemmeside til dig, sende en faktura til dig eller for at inspirere dig via e-mails.

Datasikkerhed

Jeg behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til det formål, de er indsamlet til. Når formålet ikke længere er relevant, slettes dine oplysninger.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af:

– Dine betalingsoplysninger (Paypal og Mobilepay)
– Dine køb (Dinero og Paypal)
– Din adgang til online kurser (Wp eMember)
– Håndtering af tilmeldinger til nyhedsbreve og videoer (Mailchimp)
– Håndtering af spørgeskemaer (Wufoo)

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysninger, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte mig og få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, jeg ligger inde med. Dette sker ved henvendelse til:

HypnoseKompagniet v. Pia Fro Gemmer
CVR nr. 27888372
Vestergade 11
7140 Stouby
Telefon 21 66 96 71
E-mail: info@piagemmer.dk

Hvis der er fejl i de personplysninger, jeg opbevarer om dig, kan du altid bede om at få dem rettet.

Ønsker du ikke længere, at jeg behandler dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse dem, kan du også bede mig om dette.

Ønsker du at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig nyhedsbreve, information og videoer) tilbage, kan det ske ved til enhver tid at klikke på linket “unsubscribe” nederst i nyhedsmailen.

Ønsker du at klage over HypnoseKompagniets behandling af dine personoplysninger, gør du det ved at rette henvendelse til Datatilsynet www.datatilsynet.dk.

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies, så din computer el.lign. kan genkende siden og så du får en bedre og hurtigere brugeroplevelse.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies og de kan (heldigvis) ikke indeholde virus.

Hvis du udfylder en formular på hjemmesiden, kan du vælge at gemme dit navn og e-mailadresse cookies. Dette er for at hjælpe dig, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil typisk holde i et år.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder og de fornys under hvert besøg.

Du kan både blokere og slette dem i din browser.
Få mere information her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies:
Hjemmesiden anvender cookies fra følgende tredjeparter:
– Google Analystics
– Facebook

 

 

 

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.